Никакви кактуси у дома! – това е основният съвет за

...
Никакви кактуси у дома! – това е основният съвет за
Коментари Харесай

Полезни и вредни растения в дома

„ Никакви кактуси вкъщи! ” – това е главният съвет за декориране на жилището с цветя и растения, който дава майсторът флорист и арт шеф на Florist.ru Серафима Агеенко. Тя сподели, че кактусите съставляват опасност за удобен фамилен живот и съгласие.

“Не би трябвало да има кактуси в къщата. Това е офис растение. Той носи шанс в бизнеса. Но въобще не е уместно за къщата по разпоредбите на „ фън шуй ”, поради неприятната асоциация създавана от бодливата повърхнина на кактусите. Тези растения са изключително неприемливи в спалнята. ”, сподели Агеенко.

Ако не можете да си визиите живота без кактус, поставете го до компютъра си. Смята се, че тези растения гълтам нездравословната радиация на електронните устройства.

Също по този начин, с цел да подобрите качеството на живот, би трябвало да погледнете към скромния и подценяван здравец. Доказано е, че той бързо прочиства въздуха от нездравословния въглероден двуокис, което усилва виталната ни сила. Въпреки това Серафима Агеенко смята, че цветето известно като паричка е най-печелившата инвестиция за дома.

“Има предписание, че в кухнята би трябвало да има такова цвете. То носи разцвет и притегля пари, тъй че да можете да купувате повече и по-добра храна. ”, сподели тя. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР