Никаква вълна не може да повали Никол Шерцингер. Като истинска

...
Никаква вълна не може да повали Никол Шерцингер. Като истинска
Коментари Харесай

Никол Шерцингер - зашеметяваща по бански

Никаква вълна не може да повали Никол Шерцингер. Като същинска повелителка на водата, изпълнителката ловко балансира върху дъската за сърф, с цел да ни увери, че е толкоз мощна, колкото и красива.

Точно това ни показва певицата в нова обява в Instagram, където с изключение на положителния си баланс, тя за следващ път показва и перфектна физическа форма.

Без терзания Никол демонстрира своя изпъкнал стомах и стегнатите си бедра в наследник бански, който идеално пасва на небето и водата към нея.



" Притеснявайте се по-малко. Гребете повече ", озаглави поста си певицата от Pussycat Dolls.

Харесванията и мненията не закъсняват. Някои от почитателите ѝ показват възхищението си от визията ѝ, а други правят оценка уменията ѝ да балансира съвършено. А трети просто я обожават: " виждам те и виждам слънце ". За по-малко от два дни обявата към този момент има над 30 хиляди положителни реакции и стотици позитивни мнения.

Когато става въпрос за изваяното тяло на Никол, тя нееднократно е казвала, че фитнесът е един от виновниците за това. А отдадеността ѝ е половината от борбата. Брюнетката обича да се провокира, включвайки в тренировките си всевъзможни съоръжения за повече противодействие и компликация. Ленти, тежести, топки, гири и каквото има на разположение. И всичко това, с цел да получи резултата, който всички виждаме.

Никол Шерцингер би могла да обори всеки, който счита, че фитнесът е отегчителен и монотонен. В режима си певицата включва скокове, спринтове на бягаща пътека, напади и други, с цел да тонизира тялото си по време на всяка подготовка, напомня Woman`s Health.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР