Никак нелека битка очаква Левски в 31-ия кръг на Първа

...
Никак нелека битка очаква Левски в 31-ия кръг на Първа
Коментари Харесай

Левски трябва да се притеснява от Верея

Никак нелека борба чака Левски в 31-ия кръг на Първа лига. Макар "сините " да одобряват Верея на личен терен, те към този момент са усетили усета на загубата и то малко по-рано през този сезон.

Поглед към статистиката демонстрира, че преимуществото на столичани не е толкоз изрично, както би могло да се чака, ставайки въпрос за противник, който е едвам за втора година във футболния хайлайф на България.

При дебютното присъединяване на Верея в Първа лига, Левски завоюва и двата мача против този противник - 4:0 в София и 1:0 в Стара Загора. В баража за влизане в Лига Европа, Верея пък бе покрай сензацията, само че след 1:1 в постоянното време и продълженията Левски печели след осъществяване на дузпи.

Двата дуела през този сезон приключиха при разменени домашен победи. Старозагорци се постановиха с 2:0 над "сините " вкъщи, а Левски победи противника с 1:0 в София.

Предстои да разберем какво ще се случи в шестия дуел сред тези два отбора. Срещата е от 15:00 часа и ще се излъчва директно по DIEMA SPORT , както и онлайна на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY . Също по този начин можете да я наблюдавате минута по минута на GONG.BG и онлайн по Дарик радио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР