Никак не е трудно да внесете романтика във връзката си.

...
Никак не е трудно да внесете романтика във връзката си.
Коментари Харесай

10 съвета, които да приложите за по-романтична връзка

Никак не е мъчно да внесете романтика във връзката си. Ето няколко сполучливи метода.
1. Шепот. Почти всеки диалог с обичан човек може да се трансформира в нещо особено, като просто намалите гласа си до секси шепот. По този метод той възприема казаното от вас като загадка, предопределена извънредно за двама ви, което необикновено ви сближава.
2. Освежете спомените си. По някакъв метод повърхностно помислете за първата си среща или почивка в другоземен ъгъл на планетата: колкото по-подробни, толкоз по-добре. Първо, за малко ще ви върне тъкмо в същото време, и второ, още веднъж ще ви накара да се замислите какъв шанс имате да се срещнете в този огромен и вманиачен свят.
3. Комплимент. Психолозите споделят, че тайната на най-щастливите двойки е, че те постоянно си вършат похвали и се хвалят даже за най-малките достижения. Може да забележите, че тази риза му подхожда необикновено или че той кара кола като същински експерт - мъжете обичат, когато галим егото им не по-малко от физическата обвързаност.
4. Прегръдка. Много влюбени двойки се гушват в съня си, само че се оказва, че даже това не е задоволително. Отделете няколко минути преди да тръгнете за работа или до момента в който гледате шоуто през нощта, с цел да прегърнете мощно приятеля си. Това ще ви развесели и двамата, ще ви извърши с хормони на насладата и ще укрепи вашите връзки като цяло.
5. Пригответе закуска и я поднесете напряко в леглото. Този дребен жест коства повече от хиляда думи и въобще не става въпрос за това, което ще готвите - бъркани яйца или кроасан с кафе.
6. Инициирайте секс. Когато вие и приятелят ви решите да се оттеглите в спалнята, тялото ви стартира пламенно да създава любовния хормон окситоцин. От време на време поемайте самодейността в свои ръце и провокирайте гаджето си към подвизи в леглото. Той ще почувства, че просто не можете да му устоите и ще се опитате в ролята на полов началник - и всички са удовлетворени! 
7. Изненадайте го. Абонирайте се за обичаното му спортно списание, пригответе обичаната му пържола за вечеря, просто сложете няколко бутилки бира в хладилника или го посрещнете от работа в супер игриво въодушевление. Повярвайте ми, скоро той сигурно ще ви върне " услугата ".
8. Направете си масаж. Можете да масажирате раменете му след тежък работен ден в офиса, или можете да организирате същински спа курорт в спалнята (необходими са ароматни свещи, масло и чувствена музика) - всичко зависи от резултата, който желаете да постигнете. Първият вид работи като релаксация и антистрес, вторият е идеална въведения за омайващ секс.
9. Предложете да играете игра или още по-добре да започнете някаква нова взаимна активност. Изучаването на нови неща сплотява и укрепва връзката в двойка, а един дребен спортен миг работи не по-зле от афродизиак.
10. Танцувайте с него. Танцувайте, до момента в който готвите дружно вечеря в студена зимна вечер, заведете го на муден танц на женитба на другар или просто отидете в клуба с приятеля си. Има нещо неуловимо чувствено и красиво в допира на бузите, ръцете ви и... други елементи на тялото в един танцов прилив.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР