Никак не е добре идеологическите противници БСП и ГЕРБ да

...
Никак не е добре идеологическите противници БСП и ГЕРБ да
Коментари Харесай

Политолози: Вотът в София ще реши всичко


Никак не е добре идеологическите съперници Българска социалистическа партия и ГЕРБ да се прегърнат – по този начин най-лесно се краде. Това съобщи доцент Иво Инджов, политолог и учител по политически науки, в ефира на Нова телевизия.

„ Движение за права и свободи постоянно са подготвени да ръководят, единствено някой би трябвало да ги предложения да употребяват властта днеска и нощеска ”, счита политологът Любомир Стефанов.

 „ Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ” желаят всичко с небосвод София – вотът в столицата ще реши всичко. Те се готвят да ударят ГЕРБ. Политическа партия и Демократична България са в доста мощна протестна обстановка ”, счита политологът Кузман Илиев.

 „ Ще има опити за продобиване на София, ще се опитат всички да се обединят против ГЕРБ – това го вършат всякога и всякога губят ”, счита журналистът Нидал Алгафари.

„ Политическа партия, Демократична България и гражданските обединения, които работят за решаването на крещящи проблеми в своите региони и нормално са анти-ГЕРБ, имат интерес от съставяне на експертно държавно управление. Според мен обаче няма да се образува такова държавно управление и е доста допустимо още едни избори през тази година ”, счита Инджов.

По мотив възможен намек за втори Магнитски от Херо Мустафа, Илиев счита: „ Всички са предизвестени сега. Всеки желае да се показа добре пред нея. ”

„ Очевидно рецензията е ориентирана към основния прокурор и Бойко Борисов ”, счита Инджов.

Стефанов съобщи, че няма страна в Европейски Съюз, която да е направила нещо по Магнитски: „ На равнище юридическа кохерентност това наподобява като интервенция във вътрешната политика на България. ”

 „ Мустафа завърши своята активност. Не мога да си показва, че Съединени американски щати чакат да арестуваме хора, тъй като някой по този начин го е написал в някоя медия ”, добави Алгафари.

„ Партиите би трябвало да си извлекат поуката от случилото се досега ”, счита Инджов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР