Никъде по света не съм виждала толкова простащина сред младите

...
Никъде по света не съм виждала толкова простащина сред младите
Коментари Харесай

Бизнесдама: Никъде не съм виждала толкова простащина сред младите момичета

" Никъде по света не съм виждала толкоз нецензурност измежду младите девойки. Може би съм го забелязвала в някои елементи на света, някои примитивни страни и полуинтелигентен свят, който живее по този метод. Но съгласно мен, тук става въпрос за болест ". Това съобщи известната сръбска фешън дизайнерка Верица Ракочевич за положението на сръбското общество през днешния ден, съобщи БГНЕС.

" Това е болест на родителите, които разрешават сходно държание на децата си, макар че тези деца към този момент са над 20-годишни. Имали сте задоволително време да научите децата си и да им внушите, че е доста по-важно да прочетат някоя добра книга, да отидат на положително зрелище или пък да се занимават с неща, които ще ги изпълнят и ще ги вдъхновят, вместо да си помпат задниците, устните, да удължават косите и ноктите си, а по-късно да отиват на някакъв кораб. Тази фикс идея участва изключително в Белград и то в застрашителни размери “, сподели още белградският дизайнер.

Верица Ракочевич е родена през 1948 година и е представител на висшата мода в страната, като има голям брой награди по света. Тя претърпява и персонална покруса около ареста на сина си Ненад. По този мотив Ракочевич разгласява книга, в която изяснява, че Ненад е задържан по политически аргументи – офанзива освен против него, само че против цялото им семейство. Синът на Ракочевич е считан за едно от новите най-големите имена в света на модата в Европа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР