Ник Шор се разписа след пас на Дъстин Браун 1:09

...
Ник Шор се разписа след пас на Дъстин Браун 1:09
Коментари Харесай

Лос Анджелис спечели първото дерби от серията срещу Анахайм

Ник Шор се разписа след пас на Дъстин Браун 1:09 минути след началото на продължението за победа на Лос Анджелис с 4:3 против Анахайм в първото " фрийуей дерби " за сезона в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Победата остави Кралете на върха в Тихоокеанската дивизия с 24 точки, а водачът в Западната конференция Сейнт Луис е с една повече.

Освен асистенцията за победната шайба, Браун се с регистрира с гол за равенството при започване на последната третина. Анже Копитар и Адриан Кемпе също се разписаха за Лос Анджелис, който стартира сезона с съвсем съвършения баланс 11-2-2. Новобранецът Алекс Иафало способства с два голови паса, а Джонатан Куик направи един и избави 33 удара.

Рикард Ракел вкара гол и подаде за още един на Патоците, които са в серия от четири провали и имат едвам 15 точки. Причината може да се търси в множеството травми и проблемите пред гола, само че в този мач най-малко беше комплициран завършек на серията от 61 мача без попадение на Джаред Бол. Сами Ватанен също вкара първото си за сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР