Ник Кирьос завърши още преди два дни участието си на

...
Ник Кирьос завърши още преди два дни участието си на
Коментари Харесай

Кирьос: Треньорите на съперниците ни искаха да се бием във фитнеса


Ник Кирьос приключи още преди два дни присъединяване си на сингъл на Australian Open, само че едни от най-интересните обстановки в Мелбърн не престават да бъдат с негово присъединяване. В петък Кирьос и Танаси Кокинакис започнаха по впечатляващ метод присъединяване си в шампионата на двойки, побеждавайки поставените под №1 Мате Павич и Никола Мектич, които през 2021-а преобладаваха по впечатляващ метод в играта при тандемите.

След края на мача Кирьос написа в Twitter, че треньорският екип на хърватите го е заплашвал с покбой във фитнеса на състезателите на „ Мелбърн Парк “.

„ Треньорът и физиотерапевтът на противниците ни на двойки стигнаха до опасност за пердах във фитнеса на играчите. Тенисът е гальовен, гальовен спорт “, написа Кирьос, който изясни и повода за недоволството от противниците. „ Всичко това, тъй като се реалокирах и ги ударих с тенис топка. “

Кокинакис също разяснява обстановката: „ Това беше полуда. Хората си мислеха, че това е UFC. “

В същото време Мектич и Павич се причислиха към рецензията на Даниил Медведев във връзка австралийските почитатели. Именно враждебната за двойка №1 атмосфера сякаш повлия много отрицателно на Мектич и Павич и не им разреши да покажат най-хубавото от себе си.

„ Да, много са шумни. Много шумни. Подкрепят австралийците, само че няма да е неприятно да покажат почитание към всички противници, към другите тенисисти. Видяхме по какъв начин беше с Медведев. Такива са, привикнали сме, само че няма да е неприятно да покажат почитание и към другите “, разяснява Мектич.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР