Ник Кирьос винаги е имал умението да побеждава най-добрите състезатели

...
Ник Кирьос винаги е имал умението да побеждава най-добрите състезатели
Коментари Харесай

Зрелището е гарантирано: Ник Кирьос ще бъде част от финалите на ATP в Торино

Ник Кирьос постоянно е имал умеенето да побеждава най-хубавите състезатели в Тура, само че това постоянно са били по-скоро единични експлоадирания и австралиецът по този начин и не съумяваше да разгърне големия си капацитет, тъй като не подхождаше задоволително съществено към тениса. Това докара до напускането на топ 100 от страна на Кирьос в края на предходната година и голям брой експерти смятаха, че канберецът в никакъв случай повече няма да се завърне в елита на спорта. Той обаче опроверга всички свои недоброжелатели и актуалният сезон несъмнено е най-силният в кариерата на Ник, който към този момент се отнася надалеч по-професионално към спорта и самичък признава по какъв начин за пръв път в миналото е толкоз стимулиран да побеждава.

Вследствие на това австралиецът се завърна измежду първите 20 в света поединично, като победи с трофея във Вашингтон и също така доближи до финала на Уимбълдън, а също по този начин със своя добър другар Танаси Кокинакис завоюваха купата на Аустрелиън Оупън, трансформирайки се в първата двойка с " уайлкард ", която печели конкуренция от Големия Шлем.

Кирьос и Кокинакис надалеч не стопираха дотук и в хода на цялата година впечатляваха с резултатите си при тандемите, което е и основната причина през днешния ден да стане ясно, че двамата сънародници ще имат опцията да вземат участие на ATP финалите в Торино, които ще се проведат сред 14 и 21 ноември.

Новината бе коментирана и от международния номер 22, съгласно който е трябвало той да се класира за същото съревнование и на сингъл, правейки намек по какъв начин е бил лишен от 1200-те точки, които по принцип щеше да завоюва с появяването си във финала на Уимбълдън, в случай че не беше решението от страна на ATP да не присъжда точков актив на участниците в шампионата, защото английското държавно управление забрани на състезателите от Русия и Беларус да се включат в събитието.

Shudda been singles as well
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР