Ник Кирьос сподели, че подкрепата на неговото семейство е това,

...
Ник Кирьос сподели, че подкрепата на неговото семейство е това,
Коментари Харесай

Ник Кирьос: Наранявах се, преминах през зловещи неща


Ник Кирьос показа, че поддръжката на неговото семейство е това, което му е помогнало да преодолее най-тежкия интервал от живота си. Австралиецът провежда чат онлайн в Instagram, в който отговаряше на най-различни въпроси от страна на своите почитатели. Кирьос разкри за какво към този момент пътува доста по-рядко и кое го кара да се усеща благополучен на корта и отвън него.

На въпроса по какъв начин е съумял да се пребори с несигурността и подозренията си, роденият в Канбера тенисист отговори „Никой не знае през какво прекосих и какво ми се наложи да преодолея. Случвало се е да се контузвам. Имах доста мрачни мисли по отношение на живота. Някои от нещата, през които прекосих, бяха в действителност злокобни. За благополучие обаче околните ми ми помогнаха да се оправя с това и с течение на времето започнах лека-полека да излизам от дупката“.

Кирьос пътува много по-рядко през последните две години, като една от главните аргументи за това е пандемията от Covid-19, само че австралиецът също по този начин споделя, че по-дългите престои вкъщи му се отразяват доста добре от психическа позиция.

„Преди няколко години взаимоотношенията ми с моето семейство не бяха доста положителни, тъй като непрекъснато пътувах и не прекарвах съвсем никакво време с тях. Печелех, губех, имах любовни проблеми и също по този начин трябваше да се оправя и с други неща. През това време го отблъсквах, тъй като когато си млад и си в сходна обстановка си уверен, че целият свят е против теб. Развалих връзките си с хора, които са ми доста близки, и не желая да дублирам тази грешка“

„Бях отвън Австралия седем месеца в годинатта и всяка седмица бях на друго място. Точно това е най-трудната част от живота в професионалния тенис. Трябва да си стоманен както физически, по този начин и душевен. Няма различен спорт, в който да ти се наложи да играеш по 3 часа всеки ден в продължение на седмица. Това просто не се случва другаде“ – добави някогашният №13 в света.

Кирьос показа, че сега се усеща доста благополучен както на корта, по този начин и отвън него. Той завоюва купата на двойки на Australian Open дружно с Танаси Кокинакис, а от скоро има нова жена до себе си – Костийн Хаци.

„Печелил съм огромни трофеи по света и съм играл в невероятни мачове. Финалът на Australian Open баче несъмнено е №1 в персоналната ми ранглиста. През последните години не ми беше елементарно. Настоящият сезон също не стартира по най-хубавия метод. Заразих се с Covid-19 малко преди Australian Open, само че, за благополучие екипът ми и прелестната ми другарка се погрижиха за мен и в последна сметка всичко беше наред“ – приключи четвъртфиналистът на Уимбълдън за 2015 г.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР