Ник Кирьос сподели, че изобщо не си е губел времето

...
Ник Кирьос сподели, че изобщо не си е губел времето
Коментари Харесай

Кирьос със сериозна заявка: Разгроми поставен състезател и ще срещне Рууд в ИУ!

Ник Кирьос показа, че въобще не си е губел времето след края на Аустрелиън Оупън и е наблегнал на съществени тренировки, а наподобява това надалеч не са били просто празни приказки и австралиецът образно демонстрира в какъв брой добра кондиция се намира. Днес екстравагантният тенисист записа втори следващ победен триумф, като още веднъж негова жертва стана аржентински тенисист.

Този път тази роля се падна на Федерико Делбонис, който заема място пред поставените играчи в конкуренцията, единствено че Кирьос по никакъв метод не се трогна от това и изглеждаше в пъти по-добре на корта от своя конкурент, с цел да реализира триумф с 6:2 6:2 и по този начин ще премери сили с Каспър Рууд в идващия стадий на шампионата в Индиън Уелс. Любопитна детайлност е, че австралиецът и скандинавецът не изпитват по никакъв начин топли усеща един към различен и постоянно са си разменяли остри реплики в обществените медии, тъй че ни чака нещо надалеч повече от елементарен тенис дуел.

Бившият номер 13 влезе постепенно в срещата и се оказа изправен пред две следващи точки за пробив в самото начало, само че откри първото си подаване в точния миг и след това заигра съвсем безгрешно. Канберецът показваше голямо предпочитание да гони всяка една топка и впечатляваше с привидно невъобразими осъществявания, които изцяло обезкуражаваха южноамериканеца и Ник влезе в серия от седем следващи извоювани гейма.

Делбонис въпреки всичко се опита да се завърне в дуела и доближи до обстановка 0:40 в средата на втората част, но противникът му отреагира с поредност от бързи комбинации и не след дълго си завоюва правото да сервира за крайния триумф. Кирьос реши да даде малко шоу на публиката, позволявайки си да опита няколко ненужни къси топки, единствено че те внесоха детайл на изненада в динамичността на мача и скоро непоставеният играч можеше да ликува с успеха.

Just on another level this week
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР