Ник Кирьос ще бъде сред основните заплахи на Уимбълдън, имайки

...
Ник Кирьос ще бъде сред основните заплахи на Уимбълдън, имайки
Коментари Харесай

Кирьос: Карам играчите от топ 10 да изглеждат напълно обикновено, мога да победя всеки

Ник Кирьос ще бъде измежду главните закани на Уимбълдън, имайки поради забележителните му качества на зелена настилка и формата, която показва на подготвителните тревни шампионати. При дебюта си на Откритото състезание на Англия през 2014-а австралиецът спря самия Рафаел Надал на осминафиналите, преди да отстъпи в идната фаза на Милош Раонич. Преди началото на тазгодишното издание Ник още веднъж изрази убеденост във опциите си, заявявайки по какъв начин е в положение да победи всеки един състезател, а ето и какви бяха точните му думи на конференцията преди старта:

" Играх с няколко представители на топ 10 през тази година и ги накарах да изгледат като изцяло елементарни тенисисти. Знам на какво равнище се намира играта ми. Наясно съм, че в случай че се усещам убеден, мога да реализира всичко. Чувствам ли, че мога да победя всеки, когато имам ден? Да. Добрият сън и отмора са в основата на сполучливите резултати.

Вече завоювах шампионат от Шлема на двойки и се надявам да съумея да сторя това и на сингъл. Не желая обаче да мисля за това, защото в този момент най-важното е да реализира експресни победи в първите кръгове, а по-нататък следва да разберем ".

Източник: FirstSportz

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР