Ник Кирьос продължава със своите медийни изяви. Този път австралиецът

...
Ник Кирьос продължава със своите медийни изяви. Този път австралиецът
Коментари Харесай

Кирьос: Критикувах Джокович, защото имам морални ценности

Ник Кирьос продължава със своите медийни изяви. Този път австралиецът засегна тематиката с пандемията от ковид.

Той не спести положителните думи за родната Австралия, само че също по този начин не пропусна още веднъж да разяснява изявите на международния №1 Новак Джокович. Ексцентричният тенисист показа, че в никакъв случай не е желал да атакува Новак, като даже го разгласи за Леброн Джеймс на международния тенис. Все отново Ник разясни, че думите му по адрес на сърбина са били поради разликите им в моралните полезности.

„ Вижте, аз нямам нищо срещу Джокович. Проблемът беше, че той не съблюдава рекомендациите на здравните управляващи и се мисли за освен това. Изпитвам безпределно почитание към него, само че постоянно съм бил за морала и разпоредбите. Аз не искам даже да се докосна до COVID-19, това е повода да съм толкоз деликатен от самото начало. Пазя се, грижа се за себе си и близките. Това е единствено спорт, просто тенис, а здравето ни е скъпо. Преди всичко ние сме сътрудници и би трябвало да се почитаме, само че моето мнение е, че в случай че целият свят вземе образец от Австралия, в този момент щяхме да сме доста близо да преборим пандемията. Моята страна се оправи прелестно и съм огромен оптимист за провеждането на Australian Open. Сигурен съм, че ще бъде необикновен шампионат и го чакам с неспокойствие. Не подлагах на критика Джокович, с цел да печеля вниманието на медиите, направих го, тъй като имам морални полезности, които постоянно съблюдавам и по този начин съм учтив. Новак Джокович е една международна легенда. Той е Леброн Джеймс в тениса “, приключи Кирьос.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР