Ник Кирьос определено има заета програма от пристигането си във

...
Ник Кирьос определено има заета програма от пристигането си във
Коментари Харесай

Програма за неделя: Кирьос в опит да спечели две титли в един и същи ден

Ник Кирьос несъмнено има заета стратегия от идването си във Вашингтон, откакто времето в столицата на Съединени американски щати обърка съществено програмата на шампионата и австралиецът бе заставен да играе по два мача в поредни дни. Това обаче не наподобява проблем за финалиста от Уимбълдън, който наподобява съвсем несломим все още и през днешния ден ще имаме опция да го следим в дуелите за купата на сингъл и двойки.

Поединично канберецът ще има опция да повтори достижението си отпреди три години, когато завоюва същия трофей, само че първо ще би трябвало да преодолее съпротивата на извънредно техничния Йошихито Нишиока. Впоследствие пък някогашният номер 13 ще сплоти сили с положителния си другар Джак Сок, а двамата няма да имат по никакъв начин елементарно тестване, тъй като ще срещнат финалистите от Ролан Гарос - Иван Додиг и Остин Крайчек.

В същия град пък 37-годишната Кая Канепи прави възторг в надпреварата и ще има късмет да се поздрави с първа купа в хода на сезона. Естонката обаче ще има мъчно тестване в лицето на Людмила Самсонова, която по-рано през седмица надигра Ема Радукану и несъмнено има своите шансове в идната среща.

Не по-малко са забавни събитията в Сан Хосе, където Дария Касаткина и Шелби Роджърс отстраниха собственоръчно съвсем всички сложени тенисистки в схемата. Самата Касаткина има необикновен сезон и справедливо се завърна в топ 20, но локалната представителка е несъмнено изненадата на шампионата, имайки поради по какъв начин не е играл във край от 6 години насам.

Програма във Вашингтон:

1. Кая Канепи - Людмила Самсонова (не преди 21:30 часа)

2. Ник Кирьос - Йошихито Нишиока (не преди 00:00 часа)

3. Ник Кирьос/ Джак Сок - Остин Крайчек/ Иван Додих (30 минути след награждаването на мъжкия финал)

Програма в Сан Хосе:

Дария Касаткина - Шелби Роджърс

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР