Ник Кирьос обеща да продължи да прави така че „топ

...
Ник Кирьос обеща да продължи да прави така че „топ
Коментари Харесай

Ник Кирьос: Ако сервирам и играя добре, мога да победя всеки

Ник Кирьос даде обещание да продължи да прави тъй че „ топ 10 играчите да наподобяват елементарни “.

Противоречивият австралиец започва присъединяване си на Уимбълдън, където през 2014 изгря на международната сцена, тогава под номер 114 в ранглистата, побеждавайки двукратния първенец Рафаел Надал.

„ Играх против тенисисти от топ 10 на света тази година и ги накарах да наподобяват много елементарни. Знам къде се намира играта ми. Знам, че в случай че се усещам убеден, играя добре, мога да реализира съществени резултати “, стартира той, като обстоятелствата го потвърждават.

Ник Кирьос стигна до поредни полуфинални участия на шампионатите в Щутгарт и Хале. Световният номер 6 Стефанос Циципас загуби от австралиеца в Хале, а с изключение на него жертва на Кирьос станаха още Андрей Рубльов и Каспер Рууд.

Австралиецът знае, че разполага с оръжията в играта си, с цел да влезе във втората седмица на Ол Ингланд Клъб.

„ Знам, че в случай че поднасям и играя добре, мога да победя всеки. Побеждавал съм съвсем всички в схемата преди. Трудно е. Не доста са спечелили първа купа от Големия шлем. Аз съм един от тях и би трябвало да се оправям с това всяка седмица. Хората си споделят „ О, той е един от най-големите пропилени гении. Трябва да завоюва купа от Шлема “, сподели още Кирьос.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР