Ник Кирьос никога не се е славел с добро отношение

...
Ник Кирьос никога не се е славел с добро отношение
Коментари Харесай

Кирьос няма спирка: Избухна срещу съдиите и на демонстративен турнир

Ник Кирьос в никакъв случай не се е славел с положително отношение към съдиите и не е по никакъв начин огромна необичайност да го забележим да влиза в остри пререкания с някого от лайнсмените или основния съдия. Австралиецът не съумя да сдържи гнева си от решенията на съдиите и по време на провеждащия се сега показателен шампионат World Tennis League. През вчерашния ден той се изправи против Феликс Оже-Алиасим в мач, решителен изхода на конфликта сред тимовете The Eagles и The Kites, като още веднъж станахме очевидци на избухливия темперамент на финалиста от Уимбълдън.

Първата от серията обстановки, провокирали гнева на канбереца, бе обвързвана с претенциите на Кирьос по отношение на позиционирането на един от страничните съдии. При осъществяването на един от ретурите си Ник се сблъска с въпросния лайнсмен, като все пак съумя да пласира удара си в очертанията на корта. При идващото си отиграване обаче австралиецът загуби точката, което докара до крясък от негова страна по адрес на страничния арбитър: " Защо не се отмести, когато ме видя, че приближавам към теб? ". 

В идващия гейм пък последва развълнуван спор със съдията на стола след неточно присъждане. " Това излезе в навън. Защо не го разгласи? Не съм задължен да коригирам всяка твоя неточност и всичко, което ти смяташ, че е в очертанията на корта. Какво въобще приказваш? ", продължи Кирьос.

В последна сметка австралиецът инкасира проваляне в поредни сетове и не съумя да реализира победа за тима си, в който попадат още Каролин Гарсия, Бианка Андрееску и Андреас Сепи. 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР