Ник Кирьос никога не е криел негативното си отношение към

...
Ник Кирьос никога не е криел негативното си отношение към
Коментари Харесай

Кирьос: Да се извиня на Надал, че съм го ударил с топка? Няма, беше напълно умишлено

Ник Кирьос в никакъв случай не е криел отрицателното си отношение към Рафаел Надал и през днешния ден отхвърли да се извини на манакореца за държанието си по отношение на него в предишното. През 2019 година двамата трябваше да се изправят един против различен в дуел от втория кръг на Уимбълдън, като във въпросната среща, приключила с сложен триумф в интерес на Матадора, австралийският тенисист изпрати топка с всичка мощ в тялото на 22-кратния първенец от Шлема, а на последвалата конференция разяснява противоречивата обстановка по следния метод:

" Не ме интересува. Защо би трябвало да му се оправдавам? Нали топката удари ракетата му? Целех се в него, желаех точно това да реализира. Той е спечелил доста трофеи от Големия шлем, какъв брой пари има в банковата си сметка? Едва ли ще му е мъчно да понесе един удар с топка в гърдите ", съобщи " неприятното момче на тениса " през 2019-а. 

Австралиецът обаче твърдо стои зад думите и дейностите си до ден сегашен. Вчера той и Стефанос Циципас оставиха в предишното неприятните усеща един към различен, откакто гъркът се извини обществено за думите си по адрес на канбереца, който, от своя страна, оправда държанието на своя сътрудник, обяснявайки по какъв начин след оспорвана борба не всеки път премисляш добре това, което казваш.

Именно тези думи на Кирьос подтикнаха един от почитателите му в Twitter да го попита дали не има намерение да се извини и за недомислените си дейности против Надал през 2019-а. Миналогодишният финалист от Уимбълдън обаче бе повече от безапелационен: " Не, няма. Направих го изцяло съзнателно ".

Kyrgios??

Can you apologise to Nadal too?

The 22 Grand Slam Champion
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР