Ник Кирьос никога не е криел любовта си към баскетбола

...
Ник Кирьос никога не е криел любовта си към баскетбола
Коментари Харесай

В ново апмлоа: Ник Кирьос купи дялове в баскетболен отбор

Ник Кирьос в никакъв случай не е криел любовта си към баскетбола и нееднократно е заявявал коклок мощно му се желае да е баскетболист, а не тенисист. В навечерието на старта на тазгодишното издание на Откритото състезание на Австралия канберецът разгласи по време на една от конференциите си, че е станал съсобственик на австралийския баскетболен тим South East Melbourne Phoenix. Така той се причисли към играчи от НБА Джон Уол и Зак Рандолф, които също са съсобственици на клуба, чийто главен притежател е Роми Чаудхари.

" Развълнуван съм да се кача на борда с " Феникс " и моя другар Роми. Хареса ми визията, която той показа с мен, и дружно с моя екип бяхме в действителност впечатлени от достиженията на организацията за къс интервал от време. Знам, че има доста неща, с които мога да допринеса, и чакам с неспокойствие да отида в Югоизточен Мелбърн, с цел да се срещна с тима и почитателите и да работя дружно с младежите в града ", показа финалистът от миналогодишния Уимбълдън.

Припомняме, че в детството си Кирьос тренира еднообразно интензивно и двата спорта, само че след това му се постанова да избере един и в последна сметка взема решение да се отдаде на тениса. Австралиецът обаче остава близо и до баскетбола, като сега е един от най-големите фенове на играта и в частност на американския тим Бостън Селтикс.

Nick Kyrgios took his media duty to make public that he becomes a co-owner of the australian pro Basketball team NBL’s South East Melbourne Phoenix

Kyrgios joins nba players like John Wall, Zach Randolph and more. Wants to get involved as much as possible when not traveling
— Jannik Schneider (@schnejan)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР