Ник Кирьос неведнъж е показвал ненавистта си към червените кортове

...
Ник Кирьос неведнъж е показвал ненавистта си към червените кортове
Коментари Харесай

Въпреки заканите: Ник Кирьос ще участва в първи клей турнир от 2019-а насам

Ник Кирьос нееднократно е показвал ненавистта си към алените кортове и е определял като " кални плъхове " експертите на сходен тип покритие. Той за последно се състезава на клей през 2019-а година, когато беше дисквалифициран на Мастърса в Рим, а по-късно се зарече, че няма да се изявява в никакъв случай повече на тази повърхнина.

Изглежда обаче, че Кирьос е преосмислил решението си, тъй като следва да вземе присъединяване в един от първите за сезон 2022 клей шампионат, а точно Fayez Sarofim & Co. U.S. Men`s Clay Court Championship. Надпреварата в Хюстън, щата Тексас, ще стартира директно след приключването на Мастърса в Маями, където актуалният международен номер 130 още веднъж взе участие със специфична покана от уредниците.

Nick Kyrgios has been awarded main draw wildcard to the U.S. Men’s Clay Court Championship (ATP250 Houston).
— Michal Samulski (@MichalSamulski)
Сред участниците в конкуренцията, която ще се състои сред 4 и 10 април, попадат общо трима представители на топ 20, а точно Каспър Рууд, Райли Опелка и Тейлър Фриц. Шампионът в последното издание на събитието през 2019-а година Кристиан Гарин също следва да се включи в Fayez Sarofim & Co. U.S. Men`s Clay Court Championship, както и още Лойд Харис и Франсис Тиафо.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР