Ник Кирьос не взе участие в почти никакви турнири през

...
Ник Кирьос не взе участие в почти никакви турнири през
Коментари Харесай

Кирьос: Няма по-добър играч на трева от мен в света

Ник Кирьос не взе присъединяване в съвсем никакви шампионати през последните два сезона, тъй като не смяташе за редно да се организират огромни спортни събития, а в същото време да се намираме във време на международна пандемия. Бившият номер 13 обаче се завърна на огромната тенис сцена за началото на 2022-ра и към този момент се показва чудесно, осъществявайки някои впечатляващи триумфи. Кирьос ясно сподели, че към момента надалеч не е споделил последната си дума в своята кариера и наподобява убеден да реализира значими неща по време на сезона на трева:

" Нещо в тази година е просто друго. Играх на 5-6 шампионата и общо взето се оправих добре на всеки един от тях, като победих част от най-хубавите играчи в света. Сезонът е по-скоро оздравителен за мен, имайки поради какъв брой дълго отсъствах от спорта. Просто желая да изляза на корта и да покажа на хората, че не е нужно да се състезавам всяка една седмица, с цел да надвивам над топ тенисистите. Наслаждавам се на момента и върша нещата по личния си метод. Играя за доста хора и усещам по какъв начин множеството деца биха могли да се обвържат мен.

Ако някой като мен би могъл да реализира подобен триумф, то всеки е кадърен да го стори и това дава вяра на подрастващите. В момента съм на 27 години, тъй че сигурно би трябвало да припечеля още някакви средства, само че в същото време се развличам доста. Прекрасно е да имам опцията да пътувам на всички места по света и желая да извлека оптималното от този метод на живот, до момента в който мога. Сега следва сезона на трева и считам, че няма по-добър състезател от мен на тази настилка - приключва австралиецът.

Припомняме ви, че Ник в никакъв случай не е прекосявал четвъртфиналната фаза на Уимбълдън и до момента не е достигал нито един край на тревна настилка, което олекотява съществени неговите думи.

Източник: Eurosport

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР