Ник Кирьос направи един от най-запомнящите се турнири в кариерата

...
Ник Кирьос направи един от най-запомнящите се турнири в кариерата
Коментари Харесай

Кирьос: Щях да спечеля финала на Уимбълдън срещу всеки освен Джокович

Ник Кирьос направи един от най-запомнящите се шампионати в кариерата си, откакто доближи до конфликта за трофея в тазгодишното издание на Откритото състезание на Англия, където обаче го очакваше Новак Джокович. Въпреки че остана равносилен на именития си противник за огромни интервали от дуела, австралиецът въпреки всичко не съумя да преодолее съпротивата на топ поставения и загуби в четири елементи.

Световният №47 обаче несъмнено може да бъде удовлетворен от представянето си в английската столица, както показа и самият той преди няколко дни в профила си в Instagram. Канберецът даде опция на своите почитатели да му задават въпроси, като един от тях бе обвързван точно с това по какъв начин прави оценка присъединяване си на тазгодишния Уимбълдън.

" Ако би трябвало да съм почтен, считам, че първият ми край на шампионат от Големия шлем беше впечатляващ. Следващия път обаче ще се опитам да овладея по-добре страстите си, въпреки че съзнавам какъв брой висок е залогът в такива мачове. Също по този начин мисля, че щях да печеля трофея, в случай че от отсрещната страна на мрежата стоеше всеки различен състезател с изключение на Джокович ", съобщи роденият в Канбера тенисист.

Източник: TennisHead

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР