Ник Кирьос може да спечели пет титли от Големия шлем,

...
Ник Кирьос може да спечели пет титли от Големия шлем,
Коментари Харесай

Джокович: С мен Кирьос ще спечели 5 титли от Шлема. Кирьос: По-добре да вечеряме


Ник Кирьос може да завоюва пет трофеи от Големия шлем, в случай че бъде квалифициран от Новак Джокович. Това е мнението на самия сърбин, който бе запитан за австралиеца по време на присъединяване си в Баня Лука.

„ С наслаждение бих упражнявал Ник Кирьос. Той ще завоюва пет трофеи от Големия шлем с мен, само че няма да му бъда на ниска цена “, сподели шеговито Новак.

Двамата тенисисти станаха близки през предходната година, когато Кирьос бе от дребното, застанали в поддръжка на Джокович в резултат на случилото се в Австралия и депортирането на сърбина. Изиграният край на Уимбълдън посред им единствено ускори другарството и двамата продължиха да си насочат похвали, макар че в предишното Кирьос нееднократно се е изказвал отрицателно за 22-кратния първенец от Големия шлем.

Затова, че австралиецът е огромен гений и има капацитет за огромни титли, надали има спор. Реакцията му на думите на Джокович обаче като че ли дават отговор на въпроса, дали самият Кирьос е подготвен да се бори за трофеи от Шлема. „ Хахахах…вместо това дано отидем на хубава вечеря с питиета “, написа Ник в Instagram.
 Image
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР