Ник Кирьос изживява най-добрия период в живота си както в

...
Ник Кирьос изживява най-добрия период в живота си както в
Коментари Харесай

От първо лице: Майката на Кирьос с мрачен разказ за опитите за самоубийство на сина си

Ник Кирьос изживява най-хубавия интервал в живота си както в персонален, по този начин и в професионален проект. От няколко месеца австралиецът се среща с инфлуенсърката Костен Хаци, която, наподобява, въздейства по извънредно положителен метод и върху изявите му на корта, защото в неделя 27-годишният тенисист направи своя дебют във финалната фаза на шампионат от Големия шлем.

Животът на някогашния №13 обаче не всеки път е бил толкоз розов, за което показа самият състезател преди време в обществените мрежи. Той призна, че е бил мощно депресиран и е приемал наркотични субстанции, като е стигнал даже до опити за самоубийство. За този тъмен интервал описа неотдавна майката на Ник - Норлайла Кирьос, която без подозрение е била един от хората, на които им е било най-трудно да гледат австралиеца в сходно положение.

" Опитите за самоубийство... Да, видях това. Хората също ми споделяха за тях. Попитах Ник какво се е случило, само че той не искаше да приказва с мен за това. Агентът му - Джон, сподели, че Анди Мъри е обезпокоен за положението на Ник, защото е видял по ръцете му следи от самонараняване. Според мен виновността се крие в близките, които непрестанно внасяха у него голяма доза напрежение и го подлагаха на критика. Подобно отношение получаваше и от хора, за които смятахме, че в действителност го поддържат.

Този интервал беше доста тежък. Исках да бъде непрекъснато до него, с цел да мога да го виждам. Само когато беше до мен, бях спокойна, тъй като знаех, че е добре. Когато не можех да го видя, се притеснявах извънредно доста. Беше в действителност мъчно.

Радвам се, че в този момент всичко това е зад тила му. Много съм горда с него, че съумя да преодолее всички тези проблеми и да се любува на живота още веднъж, оценявайки и най-малките неща. Чувството е ужасно ", приключи прочувствено Норлайла.

Източник: Sportskeeda

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР