Ник Кирьос имаше незабравима вечер по време на мача си

...
Ник Кирьос имаше незабравима вечер по време на мача си
Коментари Харесай

Уил Смит стана част от шоуто на Кирьос

Ник Кирьос имаше незабравима вечер по време на мача си от третия кръг на Australian Open. Той победи Жо-Вилфред Цонга и ще се изправи против Григор Димитров на осминафиналите.

Австралиецът и Цонга изиграха страховит мач, а ползата към него бе нараснал от разказите на Кирьос по какъв начин като дребен е ходил на тренировки на французина и е взимал подписи от него. " Той към момента е образец за подражение за мен. Той е огромен първенец ", показа Ник по отношение на Жо-Вилфред.

Спектактълът бе набюдаван от трибуните от една от най-големите холивудски звезди Уил Смит, като се оказа, че той е един от любимците на Кирьос. В изявление преди началото на шампионата тенисистът бил запитан кой би желал да играе ролята, в случай че бъде изработен филм за него и Ник декларирал: " Уил Смит ".



" Честно, когато го видях там, бях толкоз нервозен. Не се майтапя. Хората си мислят, че съм готин, само че в този момент желаех той да си мисли, че съм най-готиният ", съобщи Кирьос в изявлението на корта, което получи утвърждението на звездата от " Лоши момчета ".

Уил Смит продължаваше да се смее, когато Кирьос взе микрофона, с цел да обясни още нещо по негов адрес. " Трябва да му кажа. Имам кино лентата " Фокус " на телефона и го виждам всякога, когато съм в аероплан. Най-добрият филм в историята ", като обаче посочи: " Между другото, повода е в Марго Роби ".



Марго Роби, която е сънародничка на Кирьос, играе основната женска роля в престъпната комедия " Фокус ". Последната й роля пък бе обвързвана със спорта. Тя играе фигуристката Тоня Хардинг във филм за живота й, за което бе номинирана за " Златен Глобус ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР