Ник Кирьос и Танаси Кокинакис триумфираха с титлата от надпреварата

...
Ник Кирьос и Танаси Кокинакис триумфираха с титлата от надпреварата
Коментари Харесай

Кирьос и Кокинакис победители на двойки, Медведев отнесе глоба

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис победиха с купата от конкуренцията на двойки при мъжете на Откритото състезание на Австралия по тенис, откакто надиграха сънародниците си Матю Ебдън и Мак Пърсел в два сета в напълно австралийски край. Кирьос сервира за купата и крайното 7-5, 6-4, преди да прегърне съотборника си на мрежата.

„ Честно казано, тази седмица е сбъдната фантазия за мен. Не бих желал да печеля купата с различен с изключение на с Танаси “, сподели той след края на срещата. Ексцентричният Кирьос постоянно е подложен на критика за това, че не е покрай купа от Големия шлем без значение от огромния си гений, като стана по-познат с държанието и темперамента си на корта, в сравнение с с тенис играта си – която може да бъде страховита, когато е във върхова форма.

Този край предложи и двата аспекта, като имаше доста мощни удари и бързи волета, в композиция с нормалните драми на Кирьос. В първия си сервис гейм той заблуди, че ще извърши сервис изпод, преди да приключи с уинър за гейм на нула. Във втората част пък той изиска фен по трибуните да бъде изпъден поради това, че крещял по време на подаването на Пърсел.

В последна сметка, Кирьос и Кокинакис, които участваха с „ уайлд кард “ в шампионата, стигнаха до купата и зарадваха в допълнение Австралия, която ликува по-рано с купата на международната номер 1 при дамите Ашли Барти, поставила завършек на 44-годишното очакване за успех на представителка на домакините при дамите. 

Утре е финалът при мъжете сред испанеца Рафаел Надал и Данийл Медведев. Руснакът е бил санкциониран с 12 000 $ за държанието си по отношение на съдията в полуфинала против гърка Стефанос Циципас.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР