Ник Кирьос и Танаси Кокинакис отпаднаха рано при изявите си

...
Ник Кирьос и Танаси Кокинакис отпаднаха рано при изявите си
Коментари Харесай

Kирьос: С Кокинакис сме фаворити да спечелим Аустрелиън Оупън

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис отпаднаха рано при изявите си на сингъл по време на тазгодишния Аустрелиън Оупън, само че получиха " уайлд кард " от уредниците, с цел да се включат в конкуренцията по двойки и досега оползотворяват чудесно опцията. Австралийците комбинират шоу детайлите и висококачествения тенис по великолепен метод и към този момент са четвъртфиналисти, откакто отстраниха два от топ поставените тандеми в схемата.

Местните представители са досега историята на шампионата, а публиката безусловно трансформира корта в пъкъл за техните противници. Кирьос и Кокинакис обаче черпят спомагателна сила от въпросната атмосфера и това им оказва помощ да демонстрират най-хубавото от себе си, а самият Ник споделя по какъв начин съгласно него купата е напълно допустима задача за тяхната двойка:

" Ние сме мощни като тим, защото сме другари и отвън корта, което ни оказва помощ да се разбираме по-лесно на него. Повечето момчета играят дружно с концепцията да образуват оптимално мощен тандем, единствено че те постоянно не могат да се понасят на личностно равнище и това се отразява върху тяхната игра.

Обикновено и двамата считаме, че не сме свършили добре дилемите си поединично, когато останем само в двойковото съревнование, само че в този момент ситуацията е изцяло друго и в никакъв случай не сме се сработвали толкоз добре. Пределено сме съсредоточени към идващите дуели и даже незабавно отиваме към фитнеса, щом приключим с дадената среща.

Честно казано до момента демонстрираме отлична игра и мисля, че сме любимци за купата. Танаси направи необикновен месец и в никакъв случай не е бил толков убеден в себе си, а двамата се допълваме чудесно и доста мъчно някой би могъл да ни победи " - приключи някогашният номер 13.

Източник: GoTennis.Ru

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР