Ник Кирьос е едно от най-противоречивите лица в световния тенис

...
Ник Кирьос е едно от най-противоречивите лица в световния тенис
Коментари Харесай

Световният №1 на двойки: Кирьос е меко казано клоун и идиот; няма никакво уважение

Ник Кирьос е едно от най-противоречивите лица в международния тенис хайлайф, като неговите мнения и отношение към играта постоянно са ставали обект на рецензии от страна както на почитателите, по този начин и на сътрудниците му. Заедно със своя добър другар Танаси Кокинакис по-рано тази година Кирьос подвигна трофея на Откритото състезание на Австралия и сподели, че мачовете на двойки също могат да привлекат внимание. Атмосферата, създавана от феновете по препълнените трибуни на всеки един техен дуел, бе несравнима, само че от време на време публиката прекрачваше допустимите граници и пречеше на противниците им.

Това поведение на феновете провокира остра реакция от страна на един от съперниците на австралийското дуо - Майкъл Винъс, който се оплака от неуважителното отношение на публиката и упрекна Кирьос, че я подстрекава, като също по този начин го назова " цялостен смешник със зрялост на 10-годишно дете ". Днес към мнението на новозеландеца се причисли и лидерът в международната класация на двойки - Мате Павич, който дружно с Никола Мектич също инкасира проваляне от Кирьос и Кокинакис във втория кръг на Аустрелиън Оупън.

" Независимо какъв човек е Кирьос, той направи нещо положително за конкуренцията на двойки, защото съумя да потвърди, че даже и на двойки трибуните могат да бъдат цялостни. Феновете обаче не се държаха задоволително. Трудно е да останеш фокусиран при такава атмосфера изключително когато на корта е и Кирьос. Той е меко казано смешник и глупак.

На него постоянно му се прости, макар че не изпитва никакъв почит към съперниците си. От една страна, имаме състезател като Монфис, който почита другите тенисисти и в това време основава шоу за публиката, и в това време Кирьос, който няма никакво почитание и е просто смешник. Въпреки това обаче той има голям брой почитатели, които посещават мачовете му ", разяснява Мектич.

Pavić about the and Kyrgios (via Wish&Go: )
— Oliver | Tennis (@insidetennis99)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР