Ник Кирьос дава сериозна заявка, че 2023 година ще бъде

...
Ник Кирьос дава сериозна заявка, че 2023 година ще бъде
Коментари Харесай

Кирьос потвърди участие в силен турнир

Ник Кирьос дава сериозна поръчка, че 2023 година ще бъде още по-силна за него. Австралиецът към този момент на няколко пъти се закани, че през идващия сезон ще бъде още по-добър и ще се бори за огромните титли.   

Сега той удостовери присъединяване на мощния шампионат в Майока. Надпреварата, която се организира на трева, ще се организира и през 2023 година, а турнирен директор  пък е чичото на Рафа Надал и сегашен треньор на Феликс Оже-Алиасим Тони Надал.   

Интересното в тази ситуация е, че ексцентричният тенисист и  шефът на шампионата, въобще не са в положителни връзки, след като  на няколко пъти Тони Надал атакува Кирьос поради неговото държание на корта. Надал по никакъв метод не утвърждава държанието на  финалиста от последното издание на Уимбълдън, като  „ чичо Тони “ стигна  и много по-далеч в своите изявления и неведнъж съобщи, че   Кирьос няма никакво образование и му липсва естественото човешко отношение.  През предишния сезон, конкуренцията в Майорка бе извоювана от Стефанос Циципас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР