Ник Кирьос често може да се окаже същински кошмар за

...
Ник Кирьос често може да се окаже същински кошмар за
Коментари Харесай

Гневът на Кирьос застигна фенка: Извадете я веднага от корта; изпила е 700 питиета

Ник Кирьос постоянно може да се окаже истински призрачен сън за всички към него, когато е на корта и нещата не се развиват в негова изгода. Австралиецът изглеждаше извънредно спокоен в началните минути на финала на Уимбълдън и това му разреши да завоюва първия сет против Новак Джокович. Впоследствие обаче Кирьос пропиля три следващи точки за пробив в края на втората част и оттова насетне напълно изгуби концентрацията си, като непрестанно имаше някакъв тип искания.

Бившият номер 13 първо стартира да крещи към своя щаб, че не го поддържа задоволително, а впоследстие на няколко пъти изрази недоволството си от закъснелите отсъждания на основния арбитър Рено Лихтенщайн. Най-дразнещо за Ник обаче беше държанието на една избрана фенка, която той помоли да бъде отстранена от корта, отправяйки следните реплики по адрес на въпросната дама:

" Защо още е тук? Пияна е до козирката и се пробва да ме разсейва сред точките. Почти ми коства загубата на гейма. Това е недопустимо за край на Уимбълдън. Визирам дамата на първия ред, която наподобява като че ли е изпила 700 питиета, брато. Извадете я незабавно отсам " - избухна ядосаният канберец.

В последна сметка Лихтенщайн удовелетвори молбата на тенисиста и подпийналата зрителка беше съпроведена отвън корта от двама охранители.

Nick Kyrgios is back ripping a “drunk out of her mind” spectator
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР