Ник Кириос е може би най-арогатният тенисист в света. 24-годишният

...
Ник Кириос е може би най-арогатният тенисист в света. 24-годишният
Коментари Харесай

С всеки ас Кириос ще подпомага засегнатите от пожарите в Австралия

Ник Кириос е може би най-арогатният тенисист в света. 24-годишният австралиец непрекъснато се забърква в кавги поради избухливия си темперамент, а чупенето на ракети и честите разногласия със съдии и противници на корта са неразделна част от неговия репертоар. Този път международният номер 30 се появи в нетипична светлина. Той реши да подкрепи финансови сънародниците си, които са наранени от вилнеещите пожари в Австралия.

В профила си в " Туитър " Кириос разгласи, че ще подари по 200 австралийски $ (106 щатски долара) за всяка директна точка от сервис, която направи в шампионатите, в които взе участие през това лято.

I’m kicking off the support for those affected by the fires. I’ll be donating $200 per ace that I hit across all the events I play this summer. #MoreToCome #StayTuned
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) 2 януари 2020 година
Към благородната самодейността се включиха и други австралийски тенисисти като Алекс де Минор и Джон Милман. Двамата ще дарят надлежно по 250 и 100 австралийски $ за всеки ас, който създадат на идните шампионати в Австралия.

" Това ми харесва, включвам се с по 250 $ на ас, защото нямам доверие, че ще запиша същия брой като теб, приятелю, " отговори в обществените мрежи международният №18 Алекс де Минор.

От АТП Къп, стимулирани от Ник Кириос, оповестиха, че ще подаряват по 100 $ за всеки ас по време на новия екипен шампионат, който стартира на следващия ден. Организаторите чакат в границите на конкуренцията да бъдат направени повече от 1,500 директни точки от сервис.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР