Ник Гордън е дал на Боби Кристина токсичен коктейл, след

...
Ник Гордън е дал на Боби Кристина токсичен коктейл, след
Коментари Харесай

Съдят Ник Гордън за коктейл от дрога, с който удавил Боби Кристина

Ник Гордън е дал на Боби Кристина „ отровен коктейл ”, след което я е поставил с лицето надолу във ваната със студена вода в последната нощ, в която починалата щерка на Уитни Хюстън бе забелязана в схващане. Това се твърди в правосъден иск, импортиран в съда в петък. В желае се прибавя и обвиняването за „ гибел по нехайство ” против Гордън, който през юни към този момент бе упрекнат в нахлуване, побой, прочувствен тормоз и кражба на пари от Боби Кристина. 22-годишната Боби Кристина бе открита в неконтактно положение във ваната си в дома си през януари. Тя умря на 26 юли, откакто бе шест месеца в кома.

Седмица след погребението й, юристите са внесли корекции в желае. Така той съдържа сензационни нови изказвания по отношение на нощта, в която Браун бе приета в болница, в това число и новината, че по време на случая с младото момиче в къщата й може да е имало друга жена.

Според прокурорите, разпитвали Макс Ломас, който също се е намирал в къщата, Гордън цяла вечер „ се е друсал с кокаин и е пиел доста алкохол”. Прибирайки се вкъщи, той е гледал записи с Браун и е слушал нейни диалози, след което е обвинил младата жена в невярност.

Двамата са се скарали. Първо са били в кухнята, по-късно кавгата се е преместила във всекидневната, а след това и в главната спалня. В последна сметка абсурдът утихнал. Именно тогава Гордън дал на Боби Кристина „ отровен коктейл”, с помощта на който тя изпаднала в безсъзнание, и я поставил с лице надолу във ваната със студена вода, което на собствен ред е довело до мозъчните увреждания.

Според новите сензационни разкрития, в дома по време на случая е имало „ бяло момиче”, което е лежало на леглото в главната спалня. Според документите, Гордън е излязъл от банята, облечен в други облекла, положил е главата си в скута на бялата жена и споделил: „ Сега желая малко красиво бяло момиче като теб”.

15минути по-късно различен посетител влезнал в банята и заварил Боби Кристина във ваната. Всички присъстващи в къщата се пробвали да разсънят Боби Кристина, която била с подута уста и съвсем избит зъб.

Когато Боби Кристина е била приета в болница и сложена в медикаментозна кома, лекарите я диагностицираха с „ световно и необратимо увреждане на мозъка... вследствие на дейностите (Гордън)”, написа в документите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР