Ник Джонас и Приянка Чопра са една от малкото холивудски

...
Ник Джонас и Приянка Чопра са една от малкото холивудски
Коментари Харесай

Ник Джонас и Приянка Чопра с уникално имение за 20 млн., посрещнаха специален празник

Ник Джонас и Приянка Чопра са една от дребното холивудски двойки, които се радват на сериозен медиен комфорт, хората ги обожават, а почитателите чакат нещо особено - бебе. Дали и по кое време... не е ясно, само че друго е към този момент повече от несъмнено - тяхното имение за 20 милиона $.

Именно във въпросната къща двамата посрещнаха за първи път един доста значим фамилен празник. Приянка качи фотоси в Instagram от събитието, което е значимо за всички индийци - Дивали. Той е най-големият индийски и индуистки празник, равностоен на християнската Коледа. Дивали е прочут като " фестивал на светлината " и е един от най-важните религиозни празници за индусите – те постоянно го чакат с неспокойствие и го честват цели 5 дни в края на октомври и средата на ноември според от религиозния им календар.

Виж още: Продуцентът на Денис проговори: Глобявал ли го е, имал ли е забрани и приказвал ли е за самоубийство 

" За първи път честваме Дивали в нашия дом. Тази година празникът е доста специфичен за нас ", написа Прянка към фотоси от събирането, на което са участвали близки другари на двете звезди.

На фотосите виждаме Приянка, която е заложила на грациозен тоалет от дантела, а декорацията към нея способства още повече за празничното чувство.

Виж още: Когато си рап кралица и можеш да живееш в дворец: Карди Би сподели новия си замък

Изображение: https://www.instagram.com/priyankachopra/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР