Nightdive Studios, които в момента работят по римейка на System

...
Nightdive Studios, които в момента работят по римейка на System
Коментари Харесай

Nightdive възнамерява да пусне версия на System Shock и за Switch

Nightdive Studios, които сега работят по римейка на System Shock, намекнаха, че може да се появи версия на играта и за Nintendo Switch.
В извършена полемика по Discord и качена на страницата на плана в Kickstarter, Nightdive бяха запитани дали предвид на скорошните промени, то платформите, за които ще излезе играта ще се усилят, на което от студиото дават отговор: „Абсолютно!“.

„В момента Nightdive е авторизиран разработчик за PlayStation и Xbox One и с смяната на фокуса на стила и мащаба, ние също по този начин ще може да пренесем играта и до друга известна платформа“, споделят те.

OnlySP, на собствен ред разясняват, че с оглед, че към този момент имаме удостоверение за PC, macOS, Линукс, PS4 и Xbox One, то най-вероятно става дума точно за Switch – което звучи като прекомерно евентуално съмнение.

Що се отнася до въпросните промени, то става дума за това, че през февруари, студиото разгласи, че са решили да премислят първичните си проекти. Проектът, който е почнал като цялостен римейк на System Shock се е развил и е бил допълнен с повече хрумвания и наличие, а също така Nightdive са взели решението да почнат да употребяват Unreal, а не Unity за главен енджин.

System Shock на Nightdive е Kickstarter план, стартирал преди две години. Кампанията на студиото беше изключително сполучлива със своите 21 000 поддръжници и събрани повече от $1.3 млн. Заедно с анонса за „промяна на фокуса и мащаба“, Стивън Кик, изпълнителен шеф на студиото разгласи, че Nightdive ще създадат дребна пауза, след което ще се върнат, с цел да продължат работа за да издадат играта през 2020. Именно издаването на заглавие и потребността от външна помощ бяха посочени като причина за „паузата“. Дано в действителност излезе и не се окаже следващия провален Kickstarter план.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР