Night Trap, FMV заглавието, което се появи през миналата година,

...
Night Trap, FMV заглавието, което се появи през миналата година,
Коментари Харесай

Night Trap излиза и за Nintendo Switch

Night Trap, FMV заглавието, което се появи през предходната година, която към този момент излезе за PC и PS4, ще се появи и за платформата на Nintendo Switch.
Интерактивният филм, жива класика от началото на 90-те години на предишния век е прочут освен с това, че е един от най-ярките мостри на своя род, само че и с това, че е причина за основаването на класифициращата система ESRB, поради това, че тогава играта наподобява много пиперлива на пуританите. Днес е дори комична, само че такива са времената. Друга любопитна детайлност е, че през към този момент далечната 1993 година, шефът на Nintendo of America по това време, Хауърд Линкълн, декларира пред американския сенат, че игра като Night Trap в никакъв случай няма да се появи на система на Nintendo (по това време видеоигрите се смятат главно за забавление за деца, припомнят от Rely on Horror). Е, Линкълн е нямал кристална топка, тъй че може да го простим за непрозорливостта му. Мнението му е, че тя предизвика принуждение против дамите и просто „няма място в обществото ни“. 25 години по-късно, Night Trap излиза и за система на Nintendo.

„Никога не казвай „никога“! Night Trap: 25th Anniversary Edition идва за Nintendo Switch през лятото, както в цифров, по този начин и във физически формат“, написаха преди дни в Twitter Limited Run Games.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР