Нигерийският нападател на Уотфорд Айзък Съксес бе арестуван в Англия,

...
Нигерийският нападател на Уотфорд Айзък Съксес бе арестуван в Англия,
Коментари Харесай

Нападател на Уотфорд се озова в ареста след конфликт с четири проститутки


Нигерийският нападател на Уотфорд Айзък Съксес бе задържан в Англия, откакто влезе в спор с четири проститутки, оповестиха локалните медии.

21-годишният африканец платил 2000 паунда на жриците на любовта, по 500 на всяка, с настояването да му създадат цялостна стратегия.

Заедно с тях той отишъл в ресторант, където прекалил с напитките и се оказало, че към този момент не е в положение да прави секс. Футболистът изискал от проститутките да му върнат парите, които им дал авансово. Те обаче отказали изрично, а след заканите от негова страна повикали полиция. Всичко свършило неприятно за играча на Уотфорд, откакто се озовал за малко в ареста и по този начин и не си получил парите. Съксес заработва по 30 000 паунда седмично в отбора на "стършелите". Той бе притеглен в клуба през лятото на 2016 година за рекордната тогава за Уотфорд сума от 12,5 млн. паунда, само че това се оказа неприятна инвестиция, откакто означи единствено един гол в 19 мача предишния сезон, а от началото на новата акция е твърда запаса и няма даже минута игра. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР