Нигерийски нападател на Ботев Пловдив Самуел Акере подписа нов дългосрочен

...
Нигерийски нападател на Ботев Пловдив Самуел Акере подписа нов дългосрочен
Коментари Харесай

Самуел Акере подписа нов договор с Ботев Пловдив

Нигерийски нападател на Ботев Пловдив Самуел Акере подписа нов дълготраен контракт. Той ще остане в клуба до края на сезон 2025/26.

Откакто се причисли в Ботев през 2022г., Самуел демонстрира извънреден професионализъм и израстване. До този миг бързоногият футболист има на сметката си 55 дуела с екипа на „ жълто-черните “ (23 от които за дублиращия отбор) и 7 попадения.



През настоящата акция в Първа Лига, Акере е главен футболист в отбора на Душан Керкез. Той осъществя 4 попадения и асистира 4 пъти.

„ Много съм благополучен и задоволен, че Акере подписа нов контракт и че той ще остане с нас по-дълго време. Той е същински образец за това по какъв начин упоритата работа се отплаща. Акере мина през „ футболните компликации “ в кариерата си – пристигна от Африка, мина през академията на съветския Виста където научи някои неща, пристигна в дублиращия тим на Ботев и през днешния ден е значим състезател за нас. Той е доста положително момче, работлив темперамент е и най-важното за мен е, че демонстрира предпочитание да усъвършенства себе си всеки ден “, показа в изявление за клубния уебсайт старши треньорът на " канарчетата " Душан Керкез.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР