Нигериецът Абдулахи Шеху се оказал с доста широко сърце за

...
Нигериецът Абдулахи Шеху се оказал с доста широко сърце за
Коментари Харесай

Шеху направил жест към Левски на раздяла

Нигериецът Абдулахи Шеху се оказал с много необятно сърце за разлика от мнозина други, които минаха през Левски. Както е известно, той скъса със " сините ", откакто Станимир Стоилов не бе удивен от изявите му.

Бившият национал на африканската страна бе притеглен изненадващо с концепцията, че може да бъде употребен като десен бек и отбранителен халф. Абдулахи записа тъкмо 9 мача - 8 за състезание и 1 за Купата на България. Последният се оказа съдбовен за него, откакто се наби в очите с неверно осъществяване на тъч.

Нищо, че преди този момент още веднъж попадна в полезрението на " суперорлите ", Шеху даже бе получил повиквателна за контролата с Португалия. Той обаче реши да остане да тренира на " Герена ", тъй като там не му подсигурили титулярно място. Да, само че очевидно не го е направил задоволително добре, тъй като изпусна и това в Левски. Шеху се е съгласил да си тръгне на часа без да прави проблеми и да търси пари от " сините ", каквито му се поставят, тъй като имаше контракт с клуба до лятото.

На този стадий не се водят диалози с други играчи за разлъка, въпреки да се завъртяха и други имена. Причината е, че на " Герена " още веднъж ще заложат на спестовна селекция, както бе и през предходната зима. Освен това " сините " към този момент се простиха и с различен чужденец в лицето на Нейтън Олдър. Той бе пратен чартърен в Спартак (Варна), където с него ще се заеме Димитър Димитров-Херо. Нидерландецът бе притеглен с концепцията да играе във втория тим на клуба. " Сините " обаче нямат право да го употребяват там, тъй като бил с професионален контракт. Така Олдър се трансформира в численост за първия отбор.

" Мач Телеграф "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР