Нигериец бе пребит до смърт на улица посред бял денПричините

...
Нигериец бе пребит до смърт на улица посред бял денПричините
Коментари Харесай

Убийство на мигрант шокира Италия

Нигериец бе пребит до гибел на улица измежду бял ден
Причините за нападението се проверяват

Запис от убийството на мигрант измежду бял ден на улица шокира Италия, в това число и поради държанието на очевидци, които вместо да се намесят, снимали видеото, съобщи Би Би Си.

Нападението, приключило със гибел, станало в центъра на Чивитанова Марке - италиански пристанищен град на адриатическото крайбрежие. Причините за офанзивата за момента не са известни.

На видеото се вижда по какъв начин бял мъж се доближава към негър амбулантен търговец на улицата, след което нападателят взима патерицата на продавача и стартира да го постанова с нея и с удари го събаря на земята. Двамата се борят, като нападателят притиска жертвата си мощно на тротоара.

За убийството е задържан 32-годишен италианец на име Филипо Клаудио Джузепе Ферлацо. Той ще бъде упрекнат и в кражба, тъй като се допуска, че е взел телефона на жертвата преди да избяга. По данни на полицията Ферлацо избухнал, откакто амбулантният търговец му изискал дребни пари.

Жертвата бе разпозната като Алика Огорчукву - нигериец на 39 години, женен с две деца.

Убийството става в навечерието на акцията за предварителните избори в Италия, в която имиграцията ще е измежду главните тематики.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР