“Ние знаем най-добре какви са решенията за страната, това заяви

...
“Ние знаем най-добре какви са решенията за страната, това заяви
Коментари Харесай

Добрев, ГЕРБ: Ние знаем най-добре какви са решенията за страната

“Ние знаем най-добре какви са решенията за страната ”, това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ в студиото на “На фокус ” по NOVA. 

 

Той изрично съобщи, че повече доставки на газ от Русия не би трябвало да има. “Трябва да се спрат и покупките на уралски петрол. Каква е разликата сред това да купуваме уралски петрол или съветски газ? Едното финансира другото ”, сподели Добрев. 

 

По-думите му ГЕРБ би се справила по-добре с преодоляването на енергийната рецесия. “Ако бяхме ние, щяхме да предплатим газа за 2-3 месеца напред, виждайки началото на спора ”, разгласи Добрев. “Ако още март месец бяха платили за 2 месеца напред досега на нашия падеж за последващо заплащане, щяхме да забележим какво вършат другите страни ”, добави той. 

 

“Второто, което трябваше да създадат е да запазят потенциал на терминала в Гърция ”, предложи още Добрев. 

 

Бойко Борисов е отклонил поканата на Политическа партия за спор, удостовери Добрев. “Той не би дебатирал с хора, които нарушават закона. Но би дебатирал с всеки различен жител, който съблюдава законите ”, изясни Добрев. 

 

Той бе безапелационен, че “трудно ” би седнал на масата за договаряния с Политическа партия. “Ако сме в невъзможност и няма никакъв различен метод да се образува държавно управление, в краен случай бихме разговаряли с тях ”, сподели той. 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР