Ние знаем, че такова едно отвличане пречи не само на

...
Ние знаем, че такова едно отвличане пречи не само на
Коментари Харесай

Валентин Радев: Надявам се бързо да разкрием похитителите на Адриан Златков

Ние знаем, че такова едно похищение пречи освен на бизнес, то пречи на всеки един от нас, то всява боязън. Надявам се оптимално бързо да се разкрие закононарушението. Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев при чуване във вътрешната парламентарна комисия във връзка на отвличането на Адриан Златков.

25-годишният Златков беше освободен от похитителите си 12 дни откакто беше похитен. Той е в положително здравословно положение.

Цветан Цветанов подсети два пъти, че е било взето решение да не се разискват елементи към следствието. " Най-важното е да не позволим информацията да бъде обществено притежание до тези, направили отвличането ", сподели той.

Радев добави, че страната постоянно е по-силна и ще успее да разкрие закононарушението. Министърът отхвърли да спомене елементи по какъв начин и дали полицията е работила дружно със фамилията и отвлечения.

Пред медиите Радев съобщи, че в случай че отговори на задаваните му въпроси по следствието, информацията ще бъде " чута " и от похитителите. " Знаем, че ще намерим причинителите ", добави той.

На въпрос за обществения разговор сред Министерство на вътрешните работи и синдикатите на чиновниците в бранш " Сигурност ", Радев разяснява, че той е добър. Също по този начин означи, че политическото управление е според да увеличи възнагражденията на служителите на реда, само че това може да стане откакто бъде гласуван бюджетът за ведомството. И посочи, че вероятно нарастване няма да бъде със задна дата.

Министърът сподели, че пожарникарите са също добре оборудвани и екипирани, като добави, че 119 са новите пожарни коли, които се употребяват сега. Радев се съгласи с коментара, изработен от Цветан Цветанов, че на пожарникарите би трябвало да се даде облекло, като сподели, че съгласно него то и сега не е в неприятно положение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР