Ние знаем, че името Бойко Борисов отваря врати в момента,

...
Ние знаем, че името Бойко Борисов отваря врати в момента,
Коментари Харесай

Нашите съюзници звънят на Борисов, за да реши проблема със Северна Македония

" Ние знаем, че името Бойко Борисов отваря порти сега, в който би трябвало да се взема решение някакъв значим проблем. Оказва се, че нашите съдружници не звънят на държавното управление, а на Борисов, с цел да реши казуса със Северна Македония. Опозицията в един миг се оказва по-важна за нашите съдружници и сътрудници, в сравнение с държавното управление, тъй като не им имат вяра. " Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

По думите му хората, които са се обаждали на Борисов, с цел да реши комплицирания проблем със Северна Македония са всички европейски водачи, " които са ангажираха с казуса Северна Македония – на Франция, на Европейската комисия ".

„ В момента прекосяваме през тежък интервал и през конституционна процедура, която би трябвало да бъде извървяна. Смятаме този парламент за привършен. Трябва да отидем на избори, с цел да стане ясно каква е тежестта на всяка една от партиите, каква е легитимността и оттова нататък да се върви към непоклатимост “, добави Митов в ефира на bTV.

По думите му съветската агитация и ползи имат своите последователи у нас.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР