Ние, ЗИЦ Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем за първи

...
Ние, ЗИЦ Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем за първи
Коментари Харесай

За всички пациенти с очни заболявания – офталмологът Проф.д-р Афсун Шахин ще проведе безплатни консултации на 16 и 17 септември 2022

Ние, ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ имаме удоволствието да посрещнем за първи път офталмолога от международна класа – Проф.-д-р Афсун Шахин на 16 и 17 септември 2022 в гр.София. Той ще гостува в България по покана на нашия  шеф – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината.

Всички пациенти с очни болести могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с офталмолога, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 ; 0878 500 940 , и да си запишат час.

Безплатните съвещания с Проф.д-р Афсун Шахин са ориентирани към:

пациенти с към този момент открити болести

пациенти, нуждаещи се от второ мнение

пациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция

Кой е Проф.д-р Афсун Шахин?

Проф. доктор Афсун Шахин приключва Медицинския факултет на Университета в Анкара с една от най-високите оценки през 2000 г.През 2000 – 2004г. приключва офталмологичната си специализация в Университета Hacettepe, Анкара. Между 2009 и 2011 година приключва постдокторантска стипендиантска стратегия в Харвардското здравно учебно заведение „ Schepens Eye Research Institute “, фокусирана върху болесттите на роговицата, външните очни болести и хирургията на окото. Д-р Шахин е почетен със званието „ Доцент ” през 2012 година, а през 2017 година получава званието „ Професор “.  От 2017 година до през днешния ден е началник на отделението по Офталмология в Университетска болница „ Коч “.

Проф. доктор Афсун Шахин е притежател на доста локални и интернационалните награди за своите проучвания:

Стипендия ARVO-Asia

Награда за най-хубава научна публикация на Фондация „ Гази “

Награда за взаимни научни проучвания на ARVO

Стипендия ICO Helmerich

Стипендия на ICO WOC

Награда за най-хубав рецензент на Кралския лицей по офталмология

Награда за сполучлив млад академик на Турската академия на науките

Проф. доктор Шахин е разгласил над 100 публикации, глави в книги и резюмета, а проучванията му са финансирани от Съвета за научни и софтуерни проучвания на Турция (TUBITAK). Той провежда своята проучвателна група в региона на нарушаванията на роговицата и очните повърхностни нарушавания с приноса на TÜBİTAK, TÜBA и ARVO.

Неговите клинични и проучвателен ползи включват:

Заболявания на очната повърхнина и роговицата

Сложни интервенции на катаракта

Рефракционна хирургия (за унищожаване на очилата)

Кератоконус

Хирургия и трансплантация на роговицата

Нарушения на сухото око и очната повърхнина

 

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с Проф.д-р Афсун Шахин в София на 16 и 17 септември 2022 би трябвало да си запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0878 500 940 или 0879 977 402, или да заявят стремежи от тях час онлайн на .

 

Имайте поради, че по време на консултациите с Проф.д-р Афсун Шахин, прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациентът все още.

*публикация

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР