Ние загубихме финала за Купата с две точки разлика в

...
Ние загубихме финала за Купата с две точки разлика в
Коментари Харесай

Николай Желязков: Не сме си гарантирали първото място

" Ние загубихме финала за Купата с две точки разлика в геймовете, като не играхме най-хубавия си волейбол, който можем. Днес играхме доста по-добре. Глупост е, че сме си подсигурили първото място в постоянния сезон. Имаме мач с Монтана и тежко посещение в Добрич, след това в Кърджали. Имаме тежка стратегия. Ако някой си мисли, че всичко е свършило, се лъже ", сподели треньорът на Нефтохимик Николай Желязков в ефира на Диема спорт след срещата в Пазарджик.
 Шампионите от Нефтохимик удариха Хебър в Пазарджик и са на триумф от победа в постоянния сезон (видео)
" Играхме добре на обсада - имаме 15 блокади против 3 за Хебър. Защитихме доста топки, контраатакувахме мъдро в избрани моменти. Планът, който имахме, се получи. Можехме да спечелим и втория гейм. Хубавото е, че в третия гейм излязохме стимулирани да покажем волейбола, който можем ", сподели още той.
" Имаме доста проблеми, водим чудноват подготвителен развой. В момента е значимо да запазим здравето на състезателите, значимо е на мачовете да сме добре. Казах на Денис Карягин, че с такива мачове се става състезател. Денис е на 17 години. Жорката Петров е на 21. Всички се оправиха прелестно. Браво на тима, възторженостти! Браво за тонуса, който имаха през целия мач. Не можем да разпознаваем единствено крайните нападатели, всички се оправиха, това е силата ни - в тима ", приключи Николай Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР