Ние ясно заявихме, че разширяването на НАТО на изток е

...
Ние ясно заявихме, че разширяването на НАТО на изток е
Коментари Харесай

Путин: САЩ стоят с ракети на прага ни, как биха реагирали, ако го направим ние?

" Ние ясно декларирахме, че разширението на НАТО на изток е недопустимо. Съединени американски щати стоят с ракети на прага на страната ни. Как биха реагирали американците, в случай че разположим ракетите си на границата на Съединени американски щати с Канада или Мексико? " Това попита съветският президент Владимир Путин на годишната си конференция.

В отговор на въпрос на „ Скай Нюз “ по време на конференцията по отношение на опцията за " навлизане " в Украйна, Путин акцентира, че цялата обстановка е основана от Запада. По думите му Западът би трябвало неотложно да даде твърди гаранции на Русия, вместо единствено да приказва за тях в продължение на към този момент десетилетия.
Путин: Анексирането на Крим в никакъв случай не е било на дневен ред преди преврата в Украйна
Съединението на Крим с Русия в никакъв случай не е било на дневен ред преди преврата в Украйна, съобщи съветският президент Владимир Путин по време н...
Прочети повече
" Не е значим ходът на договарянията, значим е резултатът. Нито един сантиметър на Изток - ни споделяха през 90-те години. И какво? Те ни излъгаха. Имаше пет талази на разширение на НАТО. Ракетни системи се появяват в Румъния и Полша. Ние ли дойдохме при тях? Те пристигнаха при нас ", акцентира президентът.

Постоянният напън на Запада върху Русия може да се изясни само с обстоятелството, че западните страни считат Русия за прекомерно огромна даже след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. Това съобщи още съветският президент. Той напомни, че страната е била разграничена на обособени елементи при разпадането на Съюз на съветските социалистически републики през 1991 година

" Но усещането е, че това не е задоволително за нашите сътрудници. Според тях през днешния ден Русия е прекомерно огромна. Защото самите европейски страни са се трансформирали в дребни страни. Не огромни империи, а дребни страни с население 60-80 милиона души. Но даже и след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, когато останаха единствено 146 милиона, и това им е прекалено много. Мисля, че това е единственото нещо, което може да изясни този непрекъснат напън ", сподели Путин.

" Искам да припомня това, което нашите съперници споделят от епохи: Русия не може да бъде победена, тя може да бъде унищожена единствено от вътрешната страна. Което е било наред осъществено по време на Първата международна война, или по-точно, съгласно резултатите от нея, и през 90-те години на предишния век, когато Съветският съюз се разпада ", сподели Путин, отговаряйки на въпрос на публицист от Би Би Си.
Путин изчистил сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ от съветското държавно управление
Поне един кадър от Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати (ЦРУ) беше измежду съветниците на съветското държавно управление при започване на 90-те...
Прочети повече
Според Путин това е било дело на тези, които са " служили на други, непознати ползи, които не са свързани с ползите на Руската империя, Съветския съюз, Руската федерация ".

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР