Ние всички сме различни, но зодиакът успява да ни обедини

...
Ние всички сме различни, но зодиакът успява да ни обедини
Коментари Харесай

Всяка зодия описана перфектно с една фраза

Ние всички сме разнообразни, само че зодиакът съумява да ни сплоти под знаците, с които се раждаме. И в случай че можехме да обобщим всяка зодия съгласно характерностите й с една фраза, ето кои щяха да бъдат те:

Овен

„ Заслужаваш нещо по-добро! ”

Вие сте мощни, упорити и със повишени стандарти - в никакъв случай не желаете и не очаквате по-малко, от колкото заслужавате.

Телец

„ Защото по този начин споделих! ”

Рогато и настойчиво - телецът, подготвен на всичко, с цел да получи това, което е решил.

Близнаци

„ А какъв е твоят трик? ”

Любопитство към всеки и всичко - в случай че можехте да опитате безусловно всичко на земята, несъмнено щяхте. А и нищо не ви е попречило до в този момент да опитате.

Рак

„ Аз съм тук за теб ”

Зодията с най-голямото, топло и грижовно сърце, отворено за всеки, който има потребност.

Лъв

„ Мога да го направя ”

Напълно уверени в себе си, вие постоянно вършиме това, от което другите се опасяват, а аплаузите на другите след достиженията ви, са най-любимото нещо на света и най-голямата ви премия.

Дева

„ Нека първо да ревизира в Гугъл ”

Никакво доверие на никого - проверявате всичко, което хората ви сервират. “Два пъти мери, веднъж режи ” също би била подобаваща фраза за вас.



Везни

„ Разпръсквам обич ”

Дипломатът измежду зодиите. Вие сте уравновесени и специалисти в решаването на проблеми.

Скорпион

„ Нали ти споделих! ”

Убедени, че сте постоянно прави, постоянно в действителност е по този начин, тъй като умеете да виждате оттатък хората и обстановките.
 Най-добрите цитати за любовта към близък и емпатията Най-добрите цитати за любовта към близък и емпатията
За да живеем в по-добър свят би трябвало да бъдем по-добри хора. Промяната стартира вътре в самите нас, по-късно се предава на нашите близки...

Стрелец

„ Живееш единствено един път ”

Вие живеете с концепцията за това - поемането на опасности и занимания карат кръвта ви да кипи, тъй като знаете, че животът е прекомерно къс, с цел да пропуснете нещо велико.

Козирог

„ Нека да го поправя ”

“Майсторът ” на зодиака, който постоянно е там с цел да поправи нещо. Бъркотии, страсти, хора - вие сте проведени и спокойни и знаете по какъв начин да върнете реда на нещата.
 Най-добрите цитати за другарството Най-добрите цитати за другарството
Приятелите са най-ценното нещо на света. Те са постоянно до нас в сложните моменти и ни поддържат в нашите инициативи, можем да ги питаме з...

Водолей

„ Нищо не е невероятно ”

Непокорни мечтатели, които не имат вяра в невъзможното и почтено казано, съумяват да го потвърждават всеки ден от живота си.

Риби

„ Красиво е! ”

Известни с това, че живеете във собствен личен свят, това очевидно ви дава и свои лични очи, които постоянно съумяват да видят красивото към тях, в обстановките и в хората. Някои го считат за доверчивост, само че истината е, че вие просто умеете да оценявате и дребните неща

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР