Ние всички искаме най-доброто за децата си и ще гарантираме,

...
Ние всички искаме най-доброто за децата си и ще гарантираме,
Коментари Харесай

Мама спазва строгите правила на училищната кутия за обяд, които „добавят £100 към месечния магазин за храна“

Ние всички желаеме най-хубавото за децата си и ще подсигуряваме, че получават най-хубавото хранене, което могат – само че може да е мъчно, когато тяхното учебно заведение претегля какво могат и какво не могат да ядат.

Сега една майка жигосах „ снизходителните “ правила, издадени от учебното заведение на сина й, защото те обрисуваха с какво родителите би трябвало да опаковат децата си за деня и се почувства „ омаловажена “.

Строгите насоки, дадени през 2020 година, означаваха, че майката Дженифър Луиз Иретън трябваше да отдели спомагателни £25 на седмица за характерните храни, позволени от учебното заведение – и беше „ разтревожена “ синът й да вземе обяда си надалеч, в случай че тя не съблюдава разпоредбите.

На Дженифър от Ексетър бяха изпратени насоките преди четиригодишният й наследник Робин да стартира банкет в новото си начално учебно заведение и 30-годишната сподели, че се усеща „ омаловажена “ от съвета.

Правилата обрисуват просторен лист с храни и даже стигнаха до такава степен, че децата не би трябвало да носят лакомства, с цел да отбележат рожде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР