Ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати и браншови

...
Ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати и браншови
Коментари Харесай

Борисов: Политическата класа излезе извън контрол

" Ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати и браншови организации. Дебати по политиките, каквито се водеха преди няколко години, към този момент не се водят. Политическата класа излезе отвън надзор. Сега би следвало да има спор за туризма, в който политиците да показват какво ще създадат в бранша, а жителите да преценят за кого да гласоподават ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с представители на синдикатите в туристическия и ресторантьорския отрасъл. 

Месеци наред разработвахме документ, който съдържа всичко това, което браншът предлага. Документът е осъществим. Браншът може да разчита, че ние ще бъдем негов представител в Народното събрание. Важно е да всички политически партии да се обединим към него, тъй като България е заобиколена от страни, които развиват съществено развиват туризма си, сподели Борисов. 

" ГЕРБ-СДС сме за запазването на 9% Данък добавена стойност за сектора. Ние сме и твърдо за основаване на Камара. Това е обвързвана система, която се състои от няколко детайла – хотели, заведения за хранене, плажове, ски писти, лифтове, пътната инфраструктура и други. Трябва да има Камара и Закон за туризма, който да е одобрил и браншът ", съобщи водачът на ГЕРБ.

" За нашите хора, които гледат, желая да кажа, че простакът би трябвало да се убива с безмълвие ", разяснява още Бойко Борисов във връзка вчерашния спор по БТВ, на който Кирил Петков се появи натрапен, което докара до напускането на представителите на ГЕРБ.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/809318706922340
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР