Ние високо ценим интереса, който проявявате към дейността на дипломатическото

...
Ние високо ценим интереса, който проявявате към дейността на дипломатическото
Коментари Харесай

Отговорът на руския посланик за провокацията в официалния сайт на посолството

Ние високо ценим интереса, който проявявате към активността на дипломатическото ни посланичество и Русия като цяло. На тази страница сме събрали най-важната информация за историята на руско-българските връзки и актуалното им развиване. Това написа съветският дипломат Анатолий Макаров в формалния уебсайт на посолството.
Вижте целия отговор:

" Скъпи другари!

Радвам се да Ви поздравявам на формалния уебсайт на Посолството на Русия в България.

Страните ни постоянно са били свързани с неразривните връзки на единната религия и бойното приятелство. И руснаците, и българите помнят скъпия подарък на Кирил и Методий, героизма на съветските войни и българските опълченци на Шипка и край Плевен, подвига на руските бойци и българите-антифашисти по време на Великата Отечествена война, взаимното спокойно строителство през следвоенните години. Радостно е, че и през днешния ден, в XXI век, другарството ни продължава да укрепва.

Ние високо ценим интереса, който проявявате към активността на дипломатическото ни посланичество и Русия като цяло. На тази страница сме събрали най-важната информация за историята на руско-българските връзки и актуалното им развиване, дали отговор сме на консулски въпроси, с които се сблъскват съветските сънародници и българските жители, и сме показали препратки към други източници, които ще оказват помощ да научите още повече за страната ни.

Пожелавам Ви благоденствие, здраво здраве и надеждни другари до Вас. Нека във Вашия живот има повече положителни вести. Винаги сте добре пристигнали в Русия!
Искрено Ваш,

Посланик на Русия в България А.А.Макаров "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР