Ние винаги сме разчитали на подкрепа от гражданите, на подкрепа

...
Ние винаги сме разчитали на подкрепа от гражданите, на подкрепа
Коментари Харесай

Ангел Георгиев, кандидатът от „Възраждане“: Ще дадем възможност на бизнеса и гражданите да дишат

Ние постоянно сме разчитали на поддръжка от жителите, на поддръжка от нашите гласоподаватели. Ако те ни гласоподават доверие, ще разсечем корупционния възел, който сега е оплел Пловдив, който задушава града и който прави по този начин, че се осъществят по-малко планове, по-некачествени, за по-дълго време, не се осъществят в график.

И надлежно това, което ще създадем, е да дадем опция и на жителите, и на бизнеса да дишат, тъй като сега бизнесът се употребява като една самобитна касичка от ръководещите. Смятаме, че това е една порочна процедура, открита и наложена от ГЕРБ през годините. Това сподели по време на избирателен спор в утринния блок на БТВ „ Тази заран " Ангел Георгиев, претендент на „ Възраждане " за кмет на Пловдив.

Бюджетът за непорочност в Пловдив е към 39 милиона. Смятаме, че този бюджет като цяло би бил задоволителен, в случай че се ръководи добре и рационално. В момента, обаче, контролът по осъществяването на действия, да вземем за пример контролът по това по какъв начин се мият улиците, дали се мият добре, чиновниците какво правят - този надзор сега съвсем отсъства, да не кажа, че напълно отсъства, разяснява Ангел Георгиев на спор в предаването „ Тази заран “ на БТВ.

Това, което ще създадем ние от „ Възраждане ", е изрично да засилим контрола и да сме сигурни, че работата се прави качествено и както би трябвало. Съответно ще заложим и на това да има повече техника и машини, и то съвременни такива, които да могат да правят тези действия. Разбира се, че трябват още вложения. Бюджетът на Пловдив може да разреши такова нещо, още повече особено за чистотата той е рационален, би могъл да свърши работа, само че би трябвало да бъде следена самата активност, която за момента е извънредно незадоволителна. Особено сега, когато има толкоз доста разкопани улици и поправки, би трябвало да създадем по този начин, че улиците да се мият по-често и това изрично е залегнало и в нашата стратегия, разяснява още претендентът за кмет от „ Възраждане " – Ангел Георгиев.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР