Ние вчера излязохме с позиция, че повече няма да търпим

...
Ние вчера излязохме с позиция, че повече няма да търпим
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Причината за съществуването на Рашков в политиката е да дискредитира ГЕРБ 


„ Ние през вчерашния ден излязохме с позиция, че повече няма да поносим и ще се забележим в съда с господин Рашков, с цел да отбрани своите думи. Причината за съществуването на Рашков в политиката е да изнася неистини и да дискредитира ГЕРБ “, разяснява пред Българска национална телевизия депутатът от партията Христо Гаджев вчерашния скандал с изнесените данни от следствието за „ Хемус“.

На въпрос дали ГЕРБ е финансирана с държавни средства Гаджев съобщи: „ Категорично не “.

Депутатът напомни и различен случай:

„ Такъв беше и казусът с подслушванията, който се оказа едно огромно нищо. Четох документите в Министерство на вътрешните работи, в които няма нищо секретно, а той ги засекрети“, сподели депутатът.

За зеления документ в Народното събрание Гаджев съобщи, че позицията на ГЕРБ е единна – каквото важи за българските жители, би трябвало да важи и за народните представители.

„ За страдание и този план за решение, препоръчан от „ Демчократична България “ също основава опция за преимущество и един тип богоизибране на хората, които работят сега, тъй като предлага тестванията на хората, които не са имунизирани, да се заплащат от данъкоплатеца“, акцентира той.

Гаджев съобщи, че ГЕРБ ще предложат отпадането на тези текстове и всеки народен представител, който не желае да се имунизира, да си заплаща самичък тестванията.

„ Първата точка, която би трябвало да бъде гледана през днешния ден, е енергийното подкрепяне на бизнеса. Ние сме внесли план за решение още предходната година и действително се оказва, че другите работодателски и бизнес асоциации желаят тъкмо този модел – предлагаме този план да бъде гледан в Народното събрание “, съобщи Гаджев.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР